rolfenjorieke.reismee.nl

Voorbereidingen

Na een lange tijd dromen en fantaseren over een wereldreis, komt hetmoment van vertrek zowaar bijna in zicht.

Er zijn meerdere redenen geweest om de reis uit te stellen (afstuderen, werken, geld sparen, start van een nieuwe baan, een super mooie bruiloft meemaken), maar een half jaar geleden hebben we toch eindelijk definitiefde knoop doorgehakt:

We gaaneind september voor een jaar op wereldreis!!!

Om zo'n reis te maken zijn er redelijk wat zaken die geregeld moeten worden, en wie ons een beetje kent weet dat we het beste zijn inalles vooruit schuiven. Oké, vooral ik (Jorieke) ben hier heel erg goed in. Maar bij zo'n reis gaat het gewoon niet lukken.Naast onze banen opzeggen, kwamen de eerste zaken met betrekking tot de reis al 6maanden van te voren in zicht. Om heel en gezond de reis door te komen, moesten weal de vaccinaties krijgen.

Ach eigenlijk zijn er genoeg zaken die we allemaal moesten regelen, maar gelukkig zijn er allemaal internetsites en boekjes voor om deze info op te zoeken. Hoefden we niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar alleen onze eigen draai aan te geven. Mocht je dus echt geïnteresseerd zijn in wat je moet regelen voor zo'n reis: succes met de info opzoeken en anders vraag het gewoon!!

Het belangrijkste dat alleen nu nog geregeld en gedaan moet worden, is het regelen van het afscheidsfeest. Rolf heeft die van zijn werk al gehad, maar de echte is natuurlijk bij ons thuis. Het is de bedoeling dat onze drankvoorraad op gaat, zodat we deze tenminste niet in hoeven te pakken!

Aangezien iedereen in NL altijd zo lekker druk is, hebben we dan ook besloten nu al de uitnodiging de deur uit te doen met een link naar onze site. Ja het voelt nog steeds als 'nu al' ondanks dat het nog maar 2 maanden is....

wilma

Veel sterkte met zo weinig mogelijk inpakken!!

Tanya

Ik ga jullie nog niet veel plezier en succes wensen, want ik hoop jullie nog zeker 50 keer te zien voordat jullie weg gaan ;). Maar jullie site ziet er goed uit!
kus

Annelies

Wat super leuk zeg!
Als er nog plek is in de koffer :p

Gijs

Hey Rolf en Jorieke,

Klinkt goed allemaal, alvast bon voyage en ik hoop dat de reis jullie brengt wat jullie hopen (lekker spiritueel ;-)

Groeten,

Gijs

Marlien

Ja, hartstikke leuk zo'n site en alles maar ik laat jullie helemaal niet gaan hoor... Vind het helemaal niet leuk om jullie een heel jaar te moeten missen!

Flarc

Goed man dat het nu echt gaat gebeuren! Ik ben er bij op het afscheidsfeest. Heel spannend allemaal en niet ergens blijven hangen he;)

Kim

Hee! Ik ben uiteraard aangemeld zodat ik alle verhalen meekrijg! Eerst nog maar even gezellig doen Jo? X

Marjolein

Hey!
Super gaaf, geniet ervan en mooie verhalen blijven schrijven zodat wij er hier ook een beetje van kunnen genieten!
X

josine

bijna bijna bijna bijna is nu echt al bijna!
mag ik nachtje met je lepeltje lepeltje liggen want ik wil je niet voor een jaar missen jo;)

ellen Tiktak

Ik heb jullie site gevonden (jorieke dat scheelt weer een mailje versturen,haha)en mn email adres achtergelaten zodat ik jullie een jaar lang kan volgen!!

Succes met inpakken en de verdere voorbereidingen!!!

xx